Service en tarieven

Bijzondere service
Het kennismakingsgesprek is gratis. Op die manier kunt u vrijblijvend kijken of het klikt, en we kunnen in alle rust bespreken wat ik voor u kan betekenen. Zowel dit gesprek als de zittingen duren 1 uur en een kwartier. Er is dus ruim aandacht voor wat u bezighoudt.
N.B.: Als u niet op een afspraak kunt komen, dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen via de mail of telefoon (mijn antwoordapparaat staat altijd voor u klaar), anders moet ik u de zitting in rekening brengen.
Hier vindt u de privacyverklaring van De Bosvogel Coaching.

Tarieven

  • Coaching: particulier tarief € 65,- tot 85,- per zitting (afhankelijk van gezamenlijk inkomen). U betaalt contant na elke zitting en ontvangt van mij een rekening. Het zakelijk tarief, als het traject via uw werkgever loopt, is € 115,- per zitting.
  • Advieswerk: zie coachingtarieven, of in overleg bij speciale opdrachten.
  • Trainingen en workshops voor organisaties: € 350,- per dagdeel.

Coaching is een prachtige, duurzame investering in uzelf. Bij particulieren betalen zorgverzekering (zie vergoedingenlijst) of belasting vaak kosten terug. Tevens betaalt een werkgever vaak mee; samen met u bereid ik graag een coachingplan en een gesprek erover voor.

Klachten
Bij eventuele onvrede van uw kant proberen we er natuurlijk samen uit te komen. Voor het geval dat dit niet lukt, ben ik aangesloten bij SCAG, een door het ministerie van VWS erkende geschillencommissie voor hulpverleners in de complementaire zorg. Via mijn beroepsvereniging kunt u dan terecht bij een klachtenfunctionaris van SCAG.