Voor mijn werk moet ik veel stukken en rapporten schrijven, maar ik kreeg de boel niet goed geordend. Ook mijn mails waren altijd te lang omdat ik drie keer alles uitlegde. Inmiddels kan ik helder en bondig zijn, doordat ik op de kern mag focussen van mezelf en me er minder van aantrek wat anderen van me denken. Blij!

Vrouw, 30 jaarProjectcoördinator universiteit

Het lukte me niet mijn studie te plannen, omdat ik ADD heb. Het voelde alsof ik door de mist dwaalde. Stukje bij beetje heb ik met Marianne technieken uitgetest die me zouden kunnen helpen, tot ik mijn eigen trucjesdoos rond had. Allemaal dingen waardoor ik grip krijg en kan focussen. Nu zit ik in mijn derde studiejaar en ik lig helemaal op schema!

Vrouw, 21 jaarStudie verpleegkunde

Ik vond het moeilijk me uit te drukken en achter mezelf te staan, en daardoor was ik bij sollicitatiegesprekken veel te gespannen. Door dit rustig met Marianne uit te proberen en beter te weten wat ik wil bereiken in zo’n gesprek, heb ik een fijne nieuwe baan gekregen. Ook voel ik me een stuk zekerder.

Man, 39 jaarTeamleider gezondheidszorg

Ik wilde minder drukte op mijn werk, zodat ik daarnaast een oude droom kon waarmaken: een roman schrijven rondom mijn favoriete sport. Marianne leerde me taken te delegeren en op een ontspannen manier te gaan schrijven. Omdat ze zelf al zo lang romans publiceert, kon ze me tips en feedback geven waar ik echt wat aan had. Mijn boek is nu af – ik ben er reuzetrots op.

Man, 56 jaarDocent economie

Op mijn werk moest ik leidende taken gaan uitvoeren, zoals een project coördineren en vergaderingen leiden. Daar schoot ik erg van in de stress. Maar we hebben het stap voor stap geoefend, met veel humor, en het lukt me steeds beter. Ik merk zelfs dat ik er best goed in ben en anderen echt kan enthousiasmeren.

Vrouw, 44 jaarOverheidsfunctie

Soms raak ik nogal gestresst, bijvoorbeeld als er conflicten zijn met medewerkers of het werk me overspoelt. Na een rondje sparren met Marianne ga ik weer helemaal opgefrist aan de slag. Dit helpt mij beter dan een dure workshop.

Man, 52 jaarHoofd organisatie

Ik was overspannen geraakt door mijn werk en wilde iets anders, maar mijn cv was nogal wankel. Dat heb ik met Marianne veranderd in een supersterk cv. Ook heb ik doelgerichte sollicitatiebrieven leren schrijven. Vervolgens kreeg ik een betere baan, in dezelfde organisatie, maar in een andere stad. Ik ben gegroeid en weet beter wat ik waard ben.

Vrouw, 31 jaarHRM-functie