Contact

Contactgegevens
Marianne Vogel
De Bosvogel Coaching (Adviespraktijk)
Boslaan 7a, 9801 HD Zuidhorn (ten westen van Groningen)
0594-500334, m.m.vogel@hotmail.com

KvK 01129100, lid ABvC 116126, licentie RBCZ 301245R
AGB-code zorgverlener 90038090, AGB-code praktijk 90016665

Locatie
Mijn coachingbedrijf ligt in een rustig dorp, de Boslaan loopt parallel aan de schilderachtige straat De Gast. Vanuit de werkkamer kijkt u op de tuin. De naam De Bosvogel is geïnspireerd op mijn voorliefde voor bos en natuur, en combineert mijn achternaam en de straatnaam.
De werkkamer ligt op de eerste etage en is dus niet rolstoel- of rollatortoegankelijk.
Uit praktische overwegingen beschrijf ik alleen de route vanuit Groningen, die u hopelijk kunt oppikken als u uit een andere richting komt.

  • Auto: vanuit Groningen de N355 naar Aduard/Zuidhorn. Dichtbij Zuidhorn rotonde passeren en rechtdoor, onder het treinviaduct door. Na ca. 200 meter rechtsaf de dorpskom in. Daarna 2e afslag links (=Burg. de Vrieslaan), De Gast oversteken en rechtdoor rijden (=Frankrijkerlaan). Op de eerstvolgende kruising rechtsaf de Boslaan in. U vindt mijn adviespraktijk rechts. U kunt parkeren voor het huis.
  • Trein: 10 minuten vanaf Groningen CS. Na het uitstappen ca. 100 meter met de trein meelopen, dan linksaf. Hierbij steekt u De Gast over en komt u op de Hanckemalaan. Nadat u het huisartsengebouw bent gepasseerd, kruist u al snel de Boslaan. Hier linksaf, en u vindt mijn adviespraktijk links.
  • Fiets: Zuidhorn ligt 13 kilometer van Groningen, gerekend via de N355. Zie ‘Auto’ voor de route als u het dorp hebt bereikt. Als u er 15-16 kilometer voor over hebt, kunt u mooier bovenlangs fietsen (Paddepoelbrug, Van Starkenborghkanaal) of onderlangs (Hoogkerk, Leegkerk, Den Horn, Hornpad, Zuiderweg).